Ex Libris H. Hooghiemstra W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1983)
Przedstawia komórkę widzianą pod mikroskopem, niżej linie faliste. U góry napis: Ex Libris, pod wyobrażeniem: H. Hooghiemstra. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.