Wędrówki ks. Karola Wojtyły po Beskidzie Niskim / Jan Cebulak. - Cebulak, Jan
Szlak I: Magura Wątkowska - Kolanin - Kąty przez Kamień lub Desznicę - Chyrowa - Magura Wątkowska. Szlak II: Chyrowa - Pustelnia św. Jana - Cergowa - Dukla - Lubatowa. Szlak III: Iwonicz Zdrój - Rymanów Zdrój - Tarnawka. Szlak IV: Bukowica - Komańcza.