[Afisz. Incipit:] Wystąpią gościnnie art. scen warszawskich Lidia Wysocka Zbigniew Sawan w 3-akt. komedii Po co daleko szukać ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o przedstawieniu. Reżyseria: Zbigniew Sawan.