Ferberhaus Orient-Zigaretten. Serie 55 ([S.l. : s.n., 1925)
Karta kolekcjonerska z gdańskich przedwojennych papierosów Orient-Zigaretten; na odwrocie widok na dziesiejsze I Liceum Ogólnokształcące w Gdańsku.
Data na podst. treści.
Keywords: Tytoń -- reklama -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945.; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie