Strzyża - ul. Konrada Wallenroda w czasie powodzi - Węgrzyn, Witold (1945- ). (Gdańsk, 2001)
Przedstawia ul. Konrada Wallenroda w Gdańsku-Wrzeszczu podczas powodzi, lato 2001 r.
Tyt. i data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1990- -- fotografie