Ex Libris Gianni Mantero K. - Kruszyński, Jan (1903-1967) (1950)
Przedstawia litery M i G ułożone na przemian rzędani, u góry napis Ex Libris, u dołu Gianni Mantero. Pod wyobrażeniem ołówkiem sygn. aut.