Hesiodi Ascræi Quæ Exstant. [T. 2, Lectiones Hesiodeae] / Ex Recensione Joannis Georgii Grævii ; Cum ejusdem Animadversionibus & Notis auctioribus ; Accedit Commentarius nunc primum editus Joannis Clerici Et Notae variorum, scilicet Josephi Scaligeri, Danielis Heinsii, Francisci Guieti & Stephani Clerici Ac Danielis Heinsii Introductio in Doctrinam Operum Et Dierum ; Nec non Index Georgii Pasoris. - Hesiodus (ok. 700 p.n.e.) (Apud G. Gallet, Præfectum Typographiæ Huguetanorum, 1701)
Zawiera komentarze do dzieł Hezjoda, teksty dzieł wyd. w t.1.