Hesiodi Ascræi Quæ Exstant. [T. 2, Lectiones Hesiodeae] - Hesiodus (ok. 700 p.n.e.); Gallet, George (16..-1724?).; Le Clerc, Jean (1657-1736).; Scaliger, Joseph Juste (1540-1609).; Heinsius, Daniel (1580?-1655).; Guyet, François (1575-1655).; Le Clerc, Étienne (1599-1676).; Graevius, Johannes Georgius (1632-1703).; Pasor, Georg (1570-1637).; Huguetan Frères (Amstelodami : Apud G. Gallet, Præfectum Typographiæ Huguetanorum, 1701)
Zawiera komentarze do dzieł Hezjoda, teksty dzieł wyd. w t.1.
Na s. tyt. data: M. DCCI.
Druk na s. tyt. czerwono-czarny.
T. 1 pt.: Hesiodi Ascræi Quæcumque Exstant Græce Et Latine [...].
Dodatkowa karta tyt.: Joannis Georgii Grævii Lectiones Hesiodeæ. Editio secunda auctior [...].
SBB online.
ICCU online.