Montaz humoru, lekkiej piosenki i tańca pt. Nie! Nie! Nie!. ([S.l. : s.n.], 1946)
Afisz inf. o przedstawieniu w sali kina Polonia w Sopocie 8 i 9 czerwca 1946 r.
Keywords: Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne