Der Herr und seine Welt : September 1930 / Waldemar & Max Stenzel. (Hellmuth Mielke & Co., 1930)
Katalog z ofertą handlową na wrzesień 1930 r. gdańskiego, przedwojennego sklepu z odzieżą, który znajdował się na Langgasse 31 (Długa).