Widok na wylot ulicy Garncarskiej [!] i kościół św. Elżbiety / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Tyt. błędnie nadany przez autora. Przedstawia wylot ul. Elżbietańskiej w Gdańsku, widok na nieistniejący dzisiaj budynek w miejscu kina Krewetka, kościół św. Elżbiety i budynek Komitetu Wojewódzkiego PZPR, 1987 r.