Ex Libris Błotnicka / St. Błotnicka. - Błotnicka-Bandych, Stanisława (1906-1986) (1939)
Profil stojącej nagiej kobiety na tle kotary, napis: Ex Libris Błotnicka, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.