Aelius Donatus, Ars minor. Pierwsza książka drukowana w Gdańsku, opracował i wstępem poprzedził Zbigniew Nowak, Gdańsk 1981, Stowarzyszenie Księgarzy Polskich, s. 16 nlb. / Zbigniew Binerowski. - Binerowski, Zbigniew ([Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych], 1983)
Recenzja książki: Ars minor : pierwsza książka drukowana w Gdańsku / Aelius Donatus, opracował i wstępem poprzedził Zbigniew Nowak. Gdańsk, 1981.