Aelius Donatus, Ars minor. Pierwsza książka drukowana w Gdańsku, opracował i wstępem poprzedził Zbigniew Nowak, Gdańsk 1981, Stowarzyszenie Księgarzy Polskich, s. 16 nlb. - Binerowski, Zbigniew; Donatus, Aelius (3..-3..).; Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych ([Gdańsk] : [Gdańskie Towarzystwo Naukowe. Wydział I Nauk Społecznych i Humanistycznych], 1983)
Recenzja książki: Ars minor : pierwsza książka drukowana w Gdańsku / Aelius Donatus, opracował i wstępem poprzedził Zbigniew Nowak. Gdańsk, 1981.
Miejsce wydania i wydawca według źródła nadbitki.
Nadbitka: Rocznik Gdański, t. XLIII, 1983, z. 1.
Keywords: Drukarstwo -- Polska -- Gdańsk -- 15 w; Książki -- recenzje