29.VI.1963-1984 Barbara I Grzegorz Matuszak W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1984)
Przedstawia dwie antykizujące głowy, mężczyzny i kobiety. Napis wzdłuż krawędzi: 29.VI.1963-1984 Barbara I Grzegorz Matuszak. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.