[Ekslibris] charlotte [Olbrich] / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1965)
Przedstawia gałązkę z listkami, napis wzdłuż prawej krawędzi: charlotte. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.