Danzig Kassubische Schweiz (Pletzkendorfer[sic!] Berge). (Knackstedt & Co., 1912)
Przedstawia widok z dzisiejszej ul. Rakoczego w stronę Niedźwiednika, widoczna droga, na której stoi grupa mężczyzn. W głębi wzgórza morenowe, ok. 1912 r.