Laureaci nagrody Gdańska i prezydent Andrzej Kaznowski w Białej Sali Ratusza - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia laureatów nagrody Gdańska, m. in. Henryka Bistę, w Białej Sali Ratusza Głównego Miasta w Gdańska, po prawej prezydent Gdańska Andrzej Kazanowski, 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Bista, Henryk -- (1934-1997) -- fotografie; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa; Fotografie -- Polska -- Gdańsk