Wrzeszcz, róg ul. Grunwaldzkiej i Hibnera / fot. Witold Węgrzyn. - Węgrzyn, Witold (1945- ). (1970)
Przedstawia przejście dla pieszych na ul. Grunwaldzkiej w pobliżu skrzyżowania z ul. Do Studzienki (dawniej W. Hibnera), 1970 r.