Ćwiczeniana trałowcach Marynarki Wojennej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1969)
Przedstawia ćwiczenia wojskowe na Bałtyku na trałowcach Polskiej Marynarki Wojennej, 1969 roku.