Ćwiczeniana trałowcach Marynarki Wojennej - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1969)
Przedstawia ćwiczenia wojskowe na Bałtyku na trałowcach Polskiej Marynarki Wojennej, 1969 roku.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1945-.; Trałowce -- Polska -- 1945-1970 -- fotografie; Marynarka wojenna -- Polska -- 1945-1970 -- fotografie