[Ulotka. Incipit] Vortragsfolge zum Kulturabend der Ortsgruppe Langfuhr-Nord der N.S.D.A.P. ... ([wydawca nieznany], 1935)
Ulotka informująca o wieczorze organizowanym przez NSDAP w Parku Kuźniczki (Kleinhammerpark) w Gdańsku Wrzeszczu 17.01.1935 r.