Ze zbiorów małżonków Z. i D. Barak / Wojciech Barylski. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1952)
Pędzle w palecie ozdobione kłosami zbóż i chabrami. Napis po prawej stronie kompozycji.