[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Wpisy na rok szkolny 1957/58 do Państwowego Ogniska Plastycznego w Malborku ... / Państwowe Ognisko Plastyczne w Malborku. ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz informujący o wpisach.