[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Wpisy na rok szkolny 1957/58 do Państwowego Ogniska Plastycznego w Malborku ... - Państwowe Ognisko Plastyczne (Malbork). (Malbork : [wydawca nieznany], 1957)
Afisz informujący o wpisach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne