Sonatenabend / Kulturamt der Hansestadt Danzig. ([wydawca nieznany], 1942)
Ulotka z programem wieczoru muzycznego 08.01.1942 r., który miał miejsce w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).