[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie art. 26 ... (Miejska Rada Narodowa w Gdańsku, 1946)
Afisz informujący o utworzeniu Miejskiej Komisji Lokalowej z siedzibą w Gdańsku-Wrzeszczu przy ul. Matejki 18.