Ex Bibliotheca Ks. Prałat Dr Hilary Jastak - Feilhauer, Henryk (1942-1999).; Jastak, Hilary (1914-2000). ([S.l., 1982)
Na tle gotyckiej dekoracji architektonicznej orzeł z rozpostartymi skrzydłami nad leżącą postacią. Tłoczony napis u góry: Ex Bibliotheca, u dołu: Ks. Prałat Dr Hilary Jastak. Pod wyciskiem płyty autograf aut.
Na odwrocie data i symbole technik graf.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.