Joh. Adam Kulmus Medicinae Doctor ejusdem et Phys. Profess. / Hieronymus Sperling. - Sperling, Hieronymus (1695-1777) (1730)
Przedstawia portret w półpostaci gdańskiego lekarza Johann Adam Kulmus (1689-1745).