Dziennik Praw Tyczący się Nominacyi Urzędników. (s. n.], 1809)
Zawiera wypisy z protokółów Sekretariatu Stanu Księstwa Warszawskiego wystawione w l. 1807-1812, bez uwzględnienia układu chronologicznego. Najwcześniejszy wypis: z dnia 26 grudnia 1807 roku - w no. 3, najpóźniejszy: z dnia 26 listopada 1812 - w no. 11.