"Serca dzieci wzrastają nad rzeką" : dziecko w refleksji Jana Pawła II w "Elementarzu dla wierzącego, wątpiącego i szukającego" / Mirosława Ampel-Rudolf. - Ampel-Rudolf, Mirosława
Rodzice i społeczność w stosunku do dzieci. Dzieci w stosunku do innych.