Z wizyty papieża : Gdańsk Zaspa 12.06.87. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (Gdańsk, 1987)
Przedstawia lożę fotoreporterów w tym Janusza Uklejewskiego podczas wizyty Jana Pawła II na Zaspie w Gdańsku, 1987 r.
Tytuł na rewersie.
Data na podstawie przedstawienia.
Keywords: Uklejewski, Janusz -- (1925-2011); 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Fotoreporterzy; Gdańsk (woj. pomorskie)