Ex Bibliotheca Hein De Booter / RK. - Krzywka, Ryszard (1925-2009) (1957)
Przedstawia na tle palety pędzel i chwiejak, napis na wstędze z lewej strony i u dołu: Ex Bibliotheca Hein De Booter. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.