Ex Bibliotheca Hein De Booter - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; De Booter, Hein. ([S.l.], 1957)
Przedstawia na tle palety pędzel i chwiejak, napis na wstędze z lewej strony i u dołu: Ex Bibliotheca Hein De Booter. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.