Tadeusz Różewicz - Grupa Laokoona - Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 2007)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 17.03.2007 r. Realizacja: Grupa Laokoona.
Na okładce plakat, autor: Andrzej Krajewski.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- programy; Program teatralny; Programy teatralne -- Polska -- Gdańsk -- 1990-.; Druki ulotne -- 1990-.