[Sierpień 80'] : [prasa światowa] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia grupę dziennikarzy z zagranicy na terenie Stoczni Gdańskiej podczas strajku, 1980 rok.