[Afisz. Incipit:] W niedzielę d. 13.VI. 48 r. ... odbędzie się mecz piłkarski pomiędzy Repreznetacją m. Tczewa - Reprezentacją m. Starogardu. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o meczu na boisku miejskim w Starogardzie.