Rektor UG prof. Sokołowski odbiera akt księgozbioru prawniczego / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1971)
Przedstawia rektora Uniwersytetu Gdańskiego odbierającego akt przekazania księgozbioru prawniczego dla Uniwersytetu Gdańskiego, 1971 r.