[Rewia na lodzie w hali "Olivii"] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia występ rewii na lodzie w hali "Olivia" w Gdańsku, styczeń 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Występy rewii na lodzie cieszą się dużą popularnością. Na każdym występie polskiej rewii, hala "Olivii" była pełna widzów chcących obejrzeć popisy łyżwiarzy.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Widowiska i spektakle -- Polska -- 1970-2000 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie