[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Miejskiej Rady Narodowej w Malborku w sprawie przeprowadzenia wyborów do Komitetów Blokowych na terenie m. Malborka. (Malbork : [wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o wyborach do Komitetów Blokowych w Malborku.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne