Winter-Schluss-Verkauf : Kleider- und Seidenstoffe zu Spoottpreisen! - Gebrüder Freymann (Gdańsk). (Danzig : [wydawca nieznany], 1945)
Cennik gdańskiego domu towarowego Freymann.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ubiory -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.