Ek tōn hellīnikōn Hermann Wiese Exlibris - Weidenhaus, Elfriede (1931- ).; Wiese, Hermann (1935-2009). ([S.l.], 1982)
Ikar lecący nad wyspami greckimi z ruinami architektury antycznej. Żaglówka płynąca po morzu.
Na odwrociu oł. nazwisko aut., symbol kraju pochodzenia aut., technika graf. i data.
Pod kompozycją ołówkiem sygn. aut.