Bratwurstglöckl Danzig. (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Karta reklamująca restaurację Bratwurstglöckl Danzig, która znajdowała się na Langer Markt 36 (Długi Targ).
Keywords: 1901-2000; 1918-1939; Restauracje; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne