[Jarmark Dominikański] / fotografia K. Andryszkiewicz. - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ). (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dwa zdjęcia, górne: rękodzieło sprzedawane na Jarmarku, dolne: ulicę świętego Ducha podczas Jarmarku, 1979 r.