[Jarmark Dominikański] - Andryszkiewicz, Krystyna (1955- ).; Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Gdańsk : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1979)
Przedstawia dwa zdjęcia, górne: rękodzieło sprzedawane na Jarmarku, dolne: ulicę świętego Ducha podczas Jarmarku, 1979 r.
Opis pod zdjęciem: Jarmark Dominikański organizowany w czasie Dni Gdańska ściąga wielu turystów z kraju i zagranicy. Przez tereny tegorocznego jarmarku "przewinęło" się ponad 3 miliony osób.
Tytuł nadany przez katalogującego na podstawie opisu pod zdjęciem i przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Jarmarki -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1990 -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie