Łowisko - Rudnicki, Tomasz (1935- ). ([Gdańsk], 1967)
Przedstawia statek rybacki rozwijający sieć i głębię morską z rybami.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, tecznika, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.