Das Altstädtische Rathaus (Stadt- und Kreis-Gericht) J. Greth. - Greth, Julius Gotthard Beniamin (1824-1903) (Verlag von Theodor Bertling in Danzig ; Druck v. Gebr. Delius in Berlin, 1858)
Przedstawia Ratusz Staromiejski w Gdańsku ukazany od strony południowo-wschodniej, z brzegu kanału Raduni.