Obwieszczenie ... zakreśla się termin dobrowolnego podnajmu lokali - Gdynia (Polska). Zarząd Miasta (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z 25 maja 1946 roku informujący o normach zaludnienia mieszkań w Gdyni.
Pod tekstem: Prezydent Miasta w/z (-) Kotowicz Czesław Vice-Prezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- źródła