Wystawa Objazdowa Malarstwa, Rysunków i Grafiki. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1947)
Druk z informacją o wystawie.
Keywords: Sztuka -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sztuka polska; Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne