[Afisz. Incipit] Zarządzenie podaję do publicznej wiadomości ... / Wacław Kleczewski. - Kleczewski, Wacław ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o ograniczeniach w handlu i wyszynku alkoholem 25.04.1948 r.